Logo

Jsme konzultanti. Klientům pomáháme uspět, realizovat jejich sny a dělat práci den za dnem efektivněji. EY už není jenom Audit a Daně.

Specializujeme se také na Advisory, Transakce nebo na Forenzní služby. Poradenské služby poskytujeme více než tisícovce českých i mezinárodních společností. Pracujeme pro dvacet firem z české top 30 a pro všech pět největších bank v zemi. Radíme startupům a začínajícím podnikatelům. Naše kanceláře najdeš v Praze, Brně i Ostravě. Pracujeme ale u klientů doslova po celém Česku. Máme proježděnou republiku jako málokdo.

Hledáme spolehlivost, odvahu a nadšení. A taky zdravý selský rozum, ochotu se neustále učit novým věcem. Přidat se k nám můžeš už jako student. Chvíli budeš v práci, chvíli ve škole. Od začátku tě zapojíme do projektů pro naše české i mezinárodní klienty. Umožníme ti na sobě pracovat. Získáš praxi, přivyděláš si a zblízka poznáš o čem je práce v EY. Když budeš chtít, můžeš s námi pokračovat později na plný úvazek.

Hodil by se nám někdo jazykově dobře vybavený, (český/slovenský a anglický jazyk je „must-have“), kdo si rozumí s čísly a počítačem stejně dobře jako s lidmi. A ideálně má nebo pracuje na tom, aby měl vysokoškolský titul. Předchozí pracovní či studijní zkušenosti jsou body navíc.

Hodně se toho naučíš. Pravidelně investujeme do tvého vzdělávání. Start na pozici interna nebo junior konzultanta ti usnadníme intenzivním školením, zaplatíme ti uznávané profesní certifikace. Na zkoušky ti poskytneme studijní volno. Zprostředkujeme ti možnost krátkodobých i dlouhodobých zahraničních stáží. Jo a dáme ti rovnou 6 týdnů dovolené a iPhone. Benefity budeš mít za 27 000 Kč ročně.

Nejprve si musíš vybrat, o jakou práci máš vlastně zájem. Poradenství v EY má sice řadu společných znaků, ale být Junior konzultantem v IT Advisory je přeci jenom jiné, než nastoupit třeba do Transakcí. Ujasnit si rozdíly můžeš na kariérním webu nebo se nás zeptej se přímo na některé z akcí pro studenty. Pak jen vyplň formulář u dané pozice na webu, my si všechno projdeme a pozveme tě k výběrovému řízení. V prvním kole dělají všichni uchazeči online testy na logiku, verbální a numerické uvažování a prověřujeme i obecnou angličtinu. Druhé kolo se odlišuje v závislosti na oddělení. V Advisory, Daních, Transakcích i IT consultingu tě čekají rovnou pohovory s tvými budoucími kolegy. Součástí pohovorů je ale většinou i case study, kde si otestujeme, jak k danému problému přistupuješ. Pokud se hlásíš do Auditu nebo Forenzních služeb, před pohovory si vyzkoušíš ještě assessment centrum.

Building a better working world

© 2023 Diář studenta.