Jsme MONET+. Společnost, jejíž srdce bije pro elektronické platby a digitální identitu. Pro své zákazníky jsme tady už přes dvacet let. Hodně pracujeme s mobilními technologiemi. Jak jinak, v dnešním způsobu života. Děláme transakční a autentizační systémy pro velké zákazníky, banky nebo operátory a hlavně pro miliony uživatelů. Naše práce nás baví a jsme na ni náležitě pyšní. Technologie a digitální svět se rozvíjí každým dnem. I díky nám.

 

Hledáme:

It analytik
Aplikační DB specialista
JAVA developer
Cloud administrátor
Network a Linux administrátor
IT aplikační specialista
Obchodní manažer
Projektový manažer

Požadujeme:

komunikativnost
logické uvažování
zodpovědnost
spolehlivost
pečlivost
schopnost týmové spolupráce
ochota učit se novým věcem
zodpovědný a aktivní přístup k zadaným úkolům
aktivní znalost angličtiny

Nabízíme:

Abys měl to, cos nikdy neměl, musíš udělat něco, cos ještě nikdy neudělal. To máme na paměti, když se v našem týmu objeví otevřená hlava. Má naši plnou podporu, abychom se neustále posouvali dopředu. Denně dávka vitamínů v podobě čerstvého ovoce, výborná káva, pružná pracovní doba, podíly na zisku nebo 5 dní volna navíc. To je jen malý výčet benefitů, které ti v MONET+ nabízíme. Všechny další najdeš na www.bitsnami.cz.

Průběh výběrového řízení:

Pošli nám svůj životopis na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s informací, o jakou pozici nebo stáž máš zájem a my se ti v každém případě ozveme a domluvíme se s tebou na dalším postupu.

Zapadneš mezi nás?