Softwarová společnost AxxonSoft se řadí mezi globální lídry ve vývoji bezpečnostního softwaru pro inteligentní řešení správy kamerových systémů, a to především díky umělé inteligenci, neuronovým sítím a tzv. „deep learning“ technologiím.

Kalendář: Kariéra, praxe a stáže

Take part in projects that are changing the world of telco, banking, healthcare or public sector.

Vojenské zpravodajství (VZ) je jednotnou ozbrojenou zpravodajskou službou České republiky (ČR). Základním úkolem VZ je získávat, shromažďovat a vyhodnocovat informace důležité pro obranu ČR. VZ integruje jak rozvědnou, tak kontrarozvědnou činnost, soustřeďuje se na informace o záměrech a činnostech ohrožujících utajované skutečnosti a namířených proti zabezpečování obrany ČR.

Patříme mezi největší softwarové firmy ve Zlíně.  S návrhem a vývojem software máme více než 13 let zkušeností. Naše systémy využívají každý den tisíce uživatelů. Vyvíjíme vlastní produkty pro špičky z oblasti Fintech a InsurTech, vyvíjíme na zakázku pro dlouholeté klienty a zároveň podporujeme startupy. V tuto chvíli např. rozjíždíme vlastní projekt s kryptoměnou.

Společnost Digiteq Automotive je předním poskytovatelem služeb pro vývoj elektrických a elektronických systémů vozů v České republice.

Kalendář: FAI

V roce 2006 se rozhodli dva kamarádi – oba programátoři, že chtějí přinášet světové projekty na Moravu. A tak vznikl Edhouse.

Firma BACKBONE s.r.o. působí na českém trhu od roku 2001, kdy došlo ke spojení několika předchozích subjektů s mnohaletou praxí v oboru IT a GSM. Od roku 2018 jsme také součástí mezinárodní skupiny SUNTEL Group. Prioritní činností firmy je poskytování služeb v oblasti telekomunikačního a IT trhu. V oblasti telekomunikací a IT se specializujeme především na výstavbu a modernizaci 2G/3G/LTE technologií včetně bezdrátových i optických přenosových sítí a anténních rozvodů.

Kalendář: Kariéra, praxe a stáže

HLEDÁME inovátory! Hledáme inovátory, kteří mají rádi výzvu a nebojí se neznámého.Hledáme chytrá řešení s využitím potenciálu 5G sítí, která změní budoucnost našich měst!

Jsme dánská IT firma, která se primárně věnuje vývoji softwaru na míru pro naše zákazníky zejména v západní Evropě (UK, Německo, Švýcarsko, Rakousko, Skandinávie atd.).

Kalendář: FAI

Společně motivujeme ženy, vzděláváme je a pomáháme jim najít vysněnou práci v oboru.

CEO Oliver Dlouhý together with CTO Jozef Képesi founded Kiwi.com in 2012 to provide users with the cheapest flight itineraries and combinations.

Kalendář: FAI

Jsme přední vývojářská společnost ze Zlína, lídr v digitalizaci procesů ve výrobním sektoru a dopravě. Věříme v budoucnost, kde digitální technologie lidem pomáhají žít lepší život.

Jsme největším zaměstnavatelem v Uherském Hradišti. Vyvíjíme a vyrábíme vysoce sofistikované výrobky pro letadla, vrtulníky, tanky, obrněná vozidla, osobní i nákladní auta, autobusy, trolejbusy, tramvaje a dokonce i pro ponorky.

No More Article