Společnost Digiteq Automotive je předním poskytovatelem služeb pro vývoj elektrických a elektronických systémů vozů v České republice.

Již od roku 2001 podporujeme své zákazníky celým vývojovým cyklem – od návrhu, přes vývoj a testování až po integraci a sériové nasazení. Tyto kompetence doplňujeme také výrobou hardwarových a softwarových prototypů. Jsme dceřinou společností firem ŠKODA AUTO, a. s. a Carmeq GmbH, díky čemuž jsme 100% členem koncernu Volkswagen. Sídlíme v Praze, dvě pobočky máme v Mladé Boleslavi a jednu v Plzni.

Do svých řad uvítáme talentované absolvent(k)y a student(k)y technických oborů, kteří se nebojí výzev, a hledání řešení je pro ně srdeční záležitostí.

Požadujeme:

AJ/NJ na středně pokročilé úrovni
Schopnost týmové spolupráce
Proaktivní přístup
Samostatnost
Analytické uvažování
Ochota cestovat
Orientace v automobilové elektronice výhodou

Nabízíme

Mezinárodní pracovní prostředí
Práci s nejnovějšími technologiemi
Vzdělávací kurzy a školení
Jazykovou výuku na pracovišti
Pružnou pracovní dobu a 5 týdnů dovolené
Možnost režimu Home office
Příspěvek na stravování a penzijní připojištění
Velmi výhodný pronájem nových vozů ŠKODA
Systém Cafeterie a program Multisport
Další zajímavé benefity a řadu neformálních akcí

Průběh výběrového řízení

Výběrové řízení přizpůsobujeme každému na míru. Vzájemná otevřenost a rychlost jsou pro nás důležité, proto se již na prvním setkání seznámíte s vaším budoucím nadřízeným a pracovní naplní. Výběrové řízení bývá dvoukolové a dostanete v něm prostor zeptat se na vše, co vás zajímá, a seznámit nás s vašimi zkušenostmi, představami a očekáváními. Ctíme zásadu, že každý kandidát od nás dostane odpověď.

Svět automobilů se mění. Buďte u toho s námi!