Logo

Firma BACKBONE s.r.o. působí na českém trhu od roku 2001, kdy došlo ke spojení několika předchozích subjektů s mnohaletou praxí v oboru IT a GSM. Od roku 2018 jsme také součástí mezinárodní skupiny SUNTEL Group. Prioritní činností firmy je poskytování služeb v oblasti telekomunikačního a IT trhu. V oblasti telekomunikací a IT se specializujeme především na výstavbu a modernizaci 2G/3G/LTE technologií včetně bezdrátových i optických přenosových sítí a anténních rozvodů.

Provádíme měření a konfigurace všech těchto prvků v telekomunikační síti. Firma Backbone s.r.o. působí v tomto oboru stabilně v celé řadě projektů v Německu, Švýcarsku, Česku a Slovensku, ale i v dalších zemích EU i mimo ni. Kvalitní instalací a servisem pro výrobce a poskytovatele telekomunikačních zařízení a služeb umožňujeme jejich dlouhodobou a bezporuchovou funkčnost, čímž přispíváme k vytváření technické stability a dobrého jména našich zákazníků na trhu. Backbone. Více ochoty a lepší technická vyspělost.

Hledáme:

Díky stálé expanzi hledáme nové kolegy/kamarády v celé škále našich divizí v Čechách i v EU na technické i ekonomické pozice.

Nabízíme:

Naší doménou je skvělá parta lidí, kteří táhnou za stejný provaz. Jsme mezinárodní tým, který dosahuje efektivních výsledků a dobrého ohodnocení. Díky členství ve skupině SUNTEL Group máme silné finanční zázemi a široký technologický záběr. Pracovníci mají možnost pohybu po projektech a zemích v rámci skupiny dle svých aktuálních potřeb a možností. Nabízíme možnost neustálého růstu díky vlastní Backbone Academy a ideálního pracovního zařazení díky Backbone Talent Spotu.

Průběh výběrového řízení:

Ke každému uchazeči přistupujeme individuálně jako k samostatné osobnosti. Zjišťujeme jeho know-how, motivaci i osobnostní parametry. Díky tomu si můžeme udělat profil do jaké části firemního workflow se uchazeč hodí nejlépe a společně nastavujeme tuto spolupráci. Máme vyzkoušeno, že tento postup je mnohem efektivnější a přináší výrazně rychlejší začlenění do týmu s dlouhotrvající spokojeností obou stran.

Chceš být nejúspěšnější v oboru?

© 2023 Diář studenta.