Vyrábíme nejznámější čokoládu na světě Milka, sušenky a oplatky Opavia, Kolonáda, BeBe Dobré ráno, Fidorky, Oreo a spoustu dalších cukrovinek.

Působíme ve více než 160 zemích na celém světě a máme přes 80 000 zaměstnanců na celém světě. V České republice máme továrny v Opavě, Lovosicích a Mariánských Lázních. V Opavě máme největší a nejmodernější továrnu na výrobu sušenek v Evropě. Zakousněte se do toho s námi – u nás je radost pracovat! 

Hledáme:

V jakých oblastech se u nás můžete uplatnit?
Výroba, rozvoj, oblast neustálého zlepšování, HR, IT, logistika, kvalita, bezpečnost a další odvětví
Výroba: Lean Engineer pro zlepšování výroby, Technology Process Engineer, Vertical Start-Up Leader, Line Manager, Production Analyst
Kvalita: Laboratory Analyst, Quality Assurance Section Coordinator   
Ostatní pozice v administrativě: Project Management Trainee, Logistics Specialist, Section Safety Coordinator, HR Coordinator   

Seznam aktuálně volných pozic můžete sledovat zde:
mondelez.jobs.cz/volna-mista/ a nebo na careers.mdlz.com.

Požadujeme:

Naše požadavky se odvíjejí od konkrétní pozice, nicméně angličtina je předpokladem pro všechny role. Všeobecně, máme zájem o kandidáty, kteří mají chuť učit se novým věcem a chtějí pracovat v dynamickém a mezinárodním prostředí.

Nabízíme:

Zajímavé mzdové ohodnocení + roční bonus
Týden dovolené navíc (celkem 5 týdnů)
Stravování v místě práce za dotovanou cenu
Příspěvky na životní/penzijní pojištění
Zaměstnanecké slevy na naše dobroty
Přístup k novým technologiím
Možnost home office a rozvrhnout si práci podle sebe
Moderní a čisté pracoviště
Společenské akce a aktivity pro zaměstnance
Možnost kariérního růstu, pozice je cestou k dalším pozicím a novým projektům v rámci koncernu Mondeléz International
Opavia ambasador program
Možnost psát bakalářskou/diplomovou práci
Junior Management Program (Jump program): 3 letý talentový program pro studenty a absolventy, rotace na různých pozicích napříč funkcemi a zeměmi, mentoring .

Pro více informací o Jump programu, prosím navštivte naše webové stránky věnované
Early Careers: careers.mondelezinternational.com/early-careers/europe-graduate-programmes, v  případě otázek nás kontaktujte na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Sed morbi pede eget lorem vel id et amet est eros. Dapibus pharetra hendrerit Vestibulum Lorem cursus risus tincidunt natoque at non. Tempor sed pretium Donec hendrerit pretium a justo Donec amet wisi. Libero semper nunc suscipit Vestibulum Aenean tempor congue congue nulla mauris. Et quis purus Donec interdum at Cras sit ut lorem elit. Sodales congue Ut Duis Vestibulum tristique ut dui pede Quisque Nam. Augue velit.

Staň se součástí největšího sušenkového závodu!