Nestlé je přední světovou potravinářskou firmou a jedničkou na trhu značkových nápojů a potravin.

Podnikáme v oblasti výživy, zdraví a zdravého životního stylu. Společnost založil Henri Nestlé ve Švýcarsku v roce 1866. V České republice a na Slovensku patří Nestlé jako významnému výrobci a zaměstnavateli dlouhodobě jedno z předních míst v potravinářském průmyslu. Celosvětové portfolio výrobků je velmi široké – patří sem cukrovinky reprezentované například značkami ORION, MARGOT, BONPARI či LENTILKY, nápoje NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO, NESPRESSO, CARO či GRANKO, kulinářské výrobky MAGGI, cereálie, klinická i dětská výživa, výrobky NESTLÉ PROFESSIONAL pro gastronomické provozy i strava pro domácí mazlíčky PURINA.

Hledáme talentované a motivované studenty či absolventy do naší centrály v Praze a výrobních závodů v Krupce, Olomouci, Holešově a Prievidzi. V naší společnosti nabízíme mnoho příležitostí v oblastech: výroby, vývoje, kvality, automatizace, logistiky, marketingu a prodeje.

Hledáme talenty, kteří jsou schopni, ale hlavně ochotni: pracovat spolehlivě a pečlivě; učit a rozvíjet se a neustále se zlepšovat v tom, co dělají; komunikovat a řešit problémy i ve složitějších situacích a zvládat stres, občas se mu prostě nevyhneme (stejně jako v životě).

Studentům nabízíme trainee programy, spolupráci na diplomových pracích, krátkodobé stáže a sezónní práci. Pro absolventy máme dvouleté graduate programy.

A jak probíhá výběrové řízení? Pošleš nám CV, motivační dopis a přihlásíš se na pozici. Zavoláme ti a probereme tvé zkušenosti a motivaci. Pozveme tě na osobní pohovor nebo Assessment Centrum. Absolvuješ v Nestlé stáž a možná tu i zakotvíš nastálo.

Hledáme talentované a motivované studenty či absolventy