Společnost Siemens Mobility, s. r. o. je součástí globální značky Siemens. Gró naší práce je oblast dopravy a mnohé s tím spojené.

V našem portfoliu naleznete vývoj a konstrukci kolejových vozidel, automatizaci železnic, inteligentní dopravní systémy, centrum sdílených služeb a odštěpný závod Mobility Metro Services pro údržbu pražského metra linky C. Měníme svět železniční dopravy a dopravní infrastruktury. Díky dlouholetým zkušenostem s dopravními technologiemi a know-how v oblasti IT neustále vyvíjíme nová chytrá řešení, která zvyšují a optimalizují dostupnost infrastruktury a v neposlední řadě zvyšují spokojenost zákazníka i cestujících.

Hledáme:

Uplatnění u nás najde člověk se strojírenským zaměřením i elektrotechnik. Zkušený obchodník, účetní či nákupčí s dobrou jazykovou vybaveností. Elektromechanik, zámečník či servisní technik. SW Tester, Java Developer nebo Embedded SW Developer – stačí si vybrat!

Požadujeme:

studuješ VŠ strojní, elektrotechniku, informační technologie nebo finance
zajímáš se o techniku a domluvíš se anglicky či německy
máš chuť podílet se na vývoji dopravy budoucnosti 

Nabízíme:

stipendijní program (stipendijní příspěvek, téma na BP či DP a placená brigáda)   
HPP - 5 týdnů dovolené, flexibilní pracovní dobu a home office
individuální rozpočet na benefity ve výši min. 24 000 Kč, který si můžete proměnit na kombinaci až 8 dní volna navíc, bodů do cafeterie či příspěvků na penzijní a/nebo životní pojištění
příspěvek na stravování (E-stravenky)
firemní mateřskou školku v Praze a Ostravě
možnost stát se akcionářem Siemens
pracoviště v Praze, Plzni, Brně či Ostravě

Průběh výběrového řízení:

Jakmile nám pošleš svůj aktuální životopis, telefonicky tě kontaktujeme, abychom krátce probrali tvé představy a naše možnosti. Poté tě bude čekat osobní setkání s potencionálním nadřízeným v naší společnosti, abychom tě více poznali a ty ses mohl/a podívat, jak to u nás chodí. A pokud budou sympatie na obou stranách, tak hurá do Siemens Mobility!

Nejbližší výběrová řízení:

Hledáme vývojáře, kteří vidí pod povrch