Kalendář: Kariéra, praxe a stáže

Nenech si ujet jedinečnou příležitost a staň se součástí největší technologické společnosti ŠKODA AUTO. Náš úspěch stojí na schopnosti být vždy o krok napřed, na skvělých zaměstnancích a jejich vynikající práci. Tu u nás umíme náležitě ocenit a nejen proto jsme se již po několikáté stali zaměstnavatelem roku.

Moderní prostředí, profesionální přístup, smysluplná práce a možnost osobního i profesního růstu ti spolu se spoustou benefitů a výhod zajistí, že se z Tebe pod křídly Škodováckého šípu stane opravdová hvězda tvého oboru. Přidej se k nám a rozjeď svůj kariérní závod ve ŠKODA AUTO!

Stáže a závěrečné práce

Studuješ a zároveň chceš získat pracovní zkušenosti? Zkus stáž ve ŠKODA AUTO. Pro talentované studenty máme připravených až 200 Kč na hodinu a s našimi odborníky můžeš konzultovat i svoji závěrečnou práci.

Trainee program

Dokončil jsi studia a přemýšlíš kam dál? Nastup do našeho Trainee programu. V průběhu jednoho roku budeš na plný úvazek pracovat v mezinárodním týmu, poznáš různá oddělení a vycestuješ na zahraniční stáž.

Doktorandský program

Aplikuj výsledky svého výzkumu v reálném prostředí, využívej nejnovější technologie a dej své disertační práci nový rozměr. Poskytneme ti flexibilní pracovní dobu a zajistíme 250 Kč na hodinu.

Volné pracovní pozice

Vyber si ze široké nabídky volných pozic, staň se součástí nejprogresivnější české firmy a tvoř s námi budoucnost automobilového průmyslu.

  

  

  

Více nejdete na https://skoda-kariera.cz