Logo
Kalendář: Kariéra, praxe a stáže

Nestlé je největším výrobcem potravin a nápojů na světě. Domov nacházíme ve 189 zemích světa, kde zaměstnáváme 328 000 zaměstnanců.

Naším posláním je zvyšovat kvalitu života a přispívat ke zdravější budoucnosti. Nabízíme široké portfolio výrobků a služeb pro lidi i jejich domácí mazlíčky. Jedná se o více než 2 000 značek.

Hledáme

Pracovní uplatnění u nás najdou jak studenti, tak i absolventi. Hledáme nové kolegy například do oddělení výroby či logistiky, kde uplatníte své znalosti z VŠ a zároveň získáte praxi a povědomí o tom, jak funguje výrobní závod největší potravinářské společnosti na světě. Aktuálně otevřené pozice a naše požadavky na uchazeče najdete na této webové stránce: https://www.karieravnestle.cz

Požadujeme

Hledáme zaměstnance, kteří se rádi učí novým věcem, jsou komunikativní, pečliví a hlavně týmoví hráči! Konkrétní požadavky pro danou pracovní pozici naleznete na stránkách https://www.karieravnestle.cz

Nabízíme

Můžeme vám nabídnout řadu pracovních pozic se zajímavou pracovní náplní, rozvojový program, v rámci nějž například zlepšíte své soft skills a získáte nové kontakty, mnoho benefitů (např. zaměstnanecké slevy, možnost účasti na vzdělávacích workshopech, příspěvky na stravování a další) a příjemné pracovní prostředí se spoustou sladkostí!

Průběh výběrového řízení

Nejdříve nám zašli svůj životopis, případně motivační dopis. Následně Ti zavoláme, probereme s Tebou motivaci, očekávání a zkušenosti a pak se potkáme na pohovoru. Při některých výběrových řízeních můžeš očekávat i případovou studii, během které si vyzkoušíš některý z úkolů, které na Tebe na pozici čekají. A když vše dobře dopadne, přidáš se do našeho týmu!

Kontakt

David Maňur
Specialista personální administrativy
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
tel. +420 724 420 971

Romana Machačová
Recruitment and Training Specialist, E&T Pillar Leader
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
tel. +420 724 420 689

Výrobní závod ZORA v Olomouci:
Tovární 233/11, Olomouc – Hodolany, 779 00
Výrobní závod SFINX v Holešově:
Palackého 134, Holešov – Všetuly, 769 01

www.ikariera.cz/cz/companies/detail/465
www.facebook.com/karieravnestle
www.karieravnestle.cz

Aktuální nabídka pozic na portále iKariera.cz

© 2023 Diář studenta.