A JE TO KONEČNĚ TADY

 

diář, který máš vždy po ruce

     

          

Jaká je hlavní změna Diářů?

   

Vydání už není jen v klasické papírové verzi , ale veškeré termíny své fakulty, univerzity a kariérní akce IAESTE máš v elektronickém vydání našeho diáře. Jednoduše si odebírej kalendář, který tě zajímá. 

Papírová verze diáře je super na tvé spontánní umělecké projevy, okamžité zapsání úkolů, který jsi měl/a dokončit už včera a samozřejmě i kvůli samotné vůni papíru. 

Výše uvedené ber s nadsázkou, ALE NAŠLI JSME DALŠÍ DŮVODY PROČ JE TO LEGEN .... POČKEJ SI... DÁRNÍ 

Používáš papírák? Po několika probdělých nocích a nekonečném vyjednávání s dodavateli JSME TO DOKÁZALI. Kalendář je větší,praktičtější, no a přidali jsme pár motivačních citátů v duchu Bati pro ten správný vibe.

No a to co se ti nelíbí, prostě můžeš vytrhnout! 

Pojďme se na to podívat blíž

Do tvého diáře jsme přidali plánovací kalendář na rok 2019 a 2020, takže máš okamžitý přehled o důležitých akcích. 

Narozeniny, blížící se Vánoce? vše pod jednou střechou, jedním mrkem  

Měsíční kalendář prostě potřebuješ. Seminárky, zápočty? Zjistit to den před deadline bylo velký špatný, ale teď vysoko ty míříš! 

A teď vám všem musíme představit tuto třešničku našeho motivačního diáře, pomocníka při řízení efektivního time managementu a střed studentského vesmíru 

Ano, mluvím o tomto rozkošném týdenním plánovači, který ti dává možnost utřídit si priority a zamezit zbytečnému zapomínání při plnění deadlinů, plenění svého studijního průměru a třeba pomůže i tvému sociálnímu životu. 

 

No a když už jsme u toho sociálního života, tak tady máme spoustu úžasných organizací a AKCE PŘIBÝVAJÍ V PRŮBĚHU ROKU (no ještě aby ne, když žijeme ve studentském městě) 

To byl kámen úrazu pro uživatele pouze tištěné verze kalendáře. 

Nemohli jsme se na to dívat a nechat to takhle pokračovat dále, a proto jsme se rozhodli učinit tento riskantní krok a nechat se poddat přívalu VAŠICH REGISTRACÍ NA NÁŠ WEB. (Doufáme, že to risknete s námi a nenecháte nás na holičkách) 

 

TAMATADADA 

 

THIS IS ....... yep elektronický diář nás všech

Už vás všechny teda nebudu napínat a berte tohle jako manuál, protože pokud jsem to zvládla já, tak to dá každý. 

Je tu jednoduchá cesta, jak si nastavit svůj diář pomocí následujících kliků (neplést s kliky fyzickými) 

Kalendář->šipka -> Zvol si fakultu + UTB akce + IAESTE kariéra (jasně, přidávat si tam i IAESTE nemusíš, ale co kdyby tam zrovna někde byla nějaká příjemná akcička, kde bys získal/a propisky zadarmo, nějaký ten koblížek a třeba i vysněnou práci?)

 

Importuj, Importuj nebo se z toho zblázníš. Snažili jsme se do toho zabrousit a nekomplikovat ti až tak moc život. Výsledky jsou neuvěřitelné!!

Vyber si akci, která tě zajímá klikni na ni a zvol možnost Google, pokud máš již svůj kalendář.

 

 

Celý web diarstudenta.cz jsme vytvořili s myšlenkou usnadnění orientace všech studentů UTB a chtěli jsme ti zároveň dát i nějaké tipy a příležitosti v rámci tvé osobní kariéry.

RADY: Nastavení elektronických kalendářů do vašich zařízení 

Rozhodně to není tak, že bychom zajásali vidinou, že toto je finální podoba webu, ale naopak budeme rádi, pokud nám v našich průzkumech a anketách poskytnete jako uživatelé zpětnou vazbu. 

 „Všichni potřebujeme lidi, kteří nám poskytnou zpětnou vazbu. To je způsob, jak se zlepšovat.“
– Bill Gates