Automotive Lighting, s.r.o. je mezinárodní společnost zabývající se automobilovou světelnou technikou - vývojem a výrobou předních i zadních světlometů.

Výsledkem naší práce jsou nejlepší systémová řešení a kvalitní sériové výrobky, které jsou oceňovány na světovém trhu. Společně s našimi zákazníky a partnery navrhujeme světla specifická pro danou značku a model. Pobočky máme po celém světě, aktuálně na 28 místech. V ČR pouze v Jihlavě.

Absolventům nabízíme pracovní uplatnění v oblastech logistiky, podpory výroby, kvality, technologie, vývoje a engineeringu. Nabízíme řadu praktikantských míst pro studenty, možnost stáží a zpracování diplomové/ bakalářské práce. Pro absolventy je nachystán TRAINEE program. Aktuálně otevřené pozice naleznete na webových stránkách.

Požadujeme schopnost předkládat nové nápady a návrhy. Očekáváme nasazení, schopnost týmové práce a flexibilitu v myšlení i v práci. Dále ochotu učit se a rozvíjet se.  Požadujeme aktivní zapojení do projektů i do procesů zlepšování. Znalost angličtiny (rozsah využití záleží dle pozice).

Nabízíme:

Zázemí stabilní zahraniční společnosti využívající moderní technologie
Podpora při relokaci
Prémiový systém dle dosažení cílů
Příplatek na preventivní zdravotní péči
Příspěvek na penzijní připojištění
13.mzda
Možnost odborného růstu a osobního rozvoje
5 týdnů dovolené
Dotované závodní stravování (pouhých 14 Kč nebo 23 Kč)
Zaměstnanecké benefity (formou AL - cafeterie).

Průběh výběrového řízení:

První krok = reakce na naši inzerovanou pozici formou zaslaného životopisu. Nejdéle do 5 dnů dostanete první zpětnou vazbu. Je-li pozitivní, čeká Vás pohovor s personalistou a s budoucím nadřízeným. U některých pozic pak následuje jednodenní asssessment centrum. Jsou-li vzájemná očekávání slučitelná, pak naší spolupráci nic nebrání :-)

Tvořte s námi příběh světla