Logo

Brose je celosvětově čtvrtým největším dodavatelem komponentů do automobilů v rodinném vlastnictví. Více než 26 000 zaměstnanců v 62 závodech ve 23 zemích vytvářejí obrat 6,3 miliard euro. Každé druhé nové vozidlo na celém světě je vybaveno minimálně jedním produktem Brose.

V České republice společnost působí od roku 2004 v Kopřivnici (sídlo společnosti) a Rožnově pod Radhoštěm, od roku 2018 máme také kancelář IT v Ostravě. S přibližně 3.100 zaměstnanci ve výrobě, vývoji a administrativě je Brose CZ největším výrobním závodem Brose Group. V Kopřivnici vyvíjíme a vyrábíme manuální a elektrická polohovadla sedadel, elektromotory ABS a ventilátory pro vytápění a klimatizace, v rožnovském závodě zámky bočních a zadních dveří osobních automobilů.



Jsme držiteli Ceny hejtmana MSK za společenskou odpovědnost, ocenění Podnik podporující zdraví, ocenění School Friendly a již druhým rokem mezinárodní certifikace Top Employer v České republice. 

Studentům technických oborů dáváme prostor přiučit se něčemu novému a „osahat“ si teorii v praxi v rámci studentských stáží a praxí. Nabízíme spolupráci při bakalářských i diplomových pracích a možnost získaní praktických zkušeností v rámci dohody o pracovní činnosti. Vítáme talentované studenty se zajímavými nápady a jsme otevřeni a nápomocni při jejich realizování.

Excellence in Mechatronics

© 2023 Diář studenta.