Hanon Systems Autopal vyvíjí a vyrábí komponenty klimatizačních a chladicích systémů a řešení pro řízení teploty a energií v automobilech.

Ve dvou technických centrech a dvou výrobních závodech v Novém Jičíně a v Hluku v současnosti zaměstnává více než 2 200 zaměstnanců. Do produktového portfolia firmy patří klimatizační hadice, CO2 akumulátory, vodní trubky, vnitřní výměníky tepla (IHX), chladiče, chladicí moduly, vzduchové a vodní mezichladiče, kondenzátory, nerezové tepelné výměníky a ventily s technologií EGR (recirkulace výfukových plynů). Mezi zákazníky společnosti se řadí přední výrobci automobilů.

Nebojíte se nových výzev, máte nápady, jste proaktivní? Kontaktujte nás! U nás máte příležitost uplatnit se v oblasti výzkumu a vývoje, výroby, technologie, plánování, neustálého zlepšování, kvality, logistiky i financí.

Požadujeme

Proaktivní přístup
Samostatnost
Schopnost týmové spolupráce
Zodpovědnost
Flexibilitu
Odolnost vůči stresu
Analytické myšlení
Komunikativní znalost anglického jazyka (úroveň dle požadavků pracovní pozice)

Nabízíme

Motivující finanční ohodnocení
Zázemí mezinárodní společnosti
Aktivní využití anglického jazyka
Práce v multikulturním týmu
Práce se špičkovými technologiemi
Odborné a jazykové kurzy
Možnost kariérního růstu
Zaměstnanecké benefity (týden dovolené navíc, příspěvek na závodní stravování, příspěvek na dopravu, příspěvek na penzijní a životní pojištění, půjčky na bytové účely, věrnostní odměny, odměny dárcům krve a kostní dřeně, a další)

Průběh výběrového řízení

Zaslání CV; telefonický pohovor s náborovým pracovníkem – ověření základních předpokladů pro danou pracovní pozici; pohovor s manažerem; zpětná vazba o výsledku výběrového řízení

Building a better working world