V České republice spojuje tým HARTMANN - RICO a.s. více než 1700 zaměstnanců. Společně neustále usilujeme o to, abychom svým zákazníkům mohli vždy nabídnout o něco lepší řešení.

Naše portfolio se skládá z rozmanité škály zdravotnických a hygienických výrobků a služeb, které spojuje důraz na inovativnost, snadné použití a vysokou efektivitu. Díky profesionalitě, partnerskému přístupu a nadšení pro práci, kterou děláme, zaujímáme v České republice dlouhodobě pozici předního výrobce a  distributora zdravotnických a hygienických výrobků a význačného exportéra.

Hledáme

Stejně jako Ty, i my máme vysoké ambice. K jejich naplnění však potřebujeme lidi, kteří doslova vyrůstají s námi a jsou od počátku své kariéry součástí rodiny HARTMANN. Proto dáváme studentům a absolventům šanci spolupracovat s námi na projektech, které mění svět. Nemusíš mít zkušenosti, zajímá nás tvá motivace!

Požadujeme

Jsi studentem 5. ročníku vysoké školy či čerstvý absolvent?
Máš angličtinu na slušné úrovni?
Chceš pracovat pro mezinárodní společnost?
Máš chuť získat nové znalosti a zkušenosti?
Můžeš se pochlubit studijním či pracovním úspěchem?
Pokud můžeš odpovědět „ano“ na výše uvedené, pak možná hledáme právě Tebe!

Nabízíme

Kromě standartních benefitů, o kterých si můžeš přečíst na našich stránkách, Ti můžeme nabídnout získání zkušeností z mezinárodních projektů, protože naši kolegové z IT oddělení jsou součástí globální organizační struktury a spolupracují na centrále v Německu s kolegy z různých zemí na nových úkolech a technologiích.

Průběh výběrového řízení

Výběrové řízení na pozici Trainee vypisujeme každý rok většinou na jaro. Pokud se k nám přihlásíš na tuto pozici, odpověz na inzerát a pošli nám svůj životopis. Následně tě zařadíme do našeho výběrového řízení a budeme tě informovat o dalším postupu. Kompletní výběrové řízení na Trainee pozici je složeno ze tří průběžně selektujících fází: 1. Vyplnění dotazníků a testů 2. Interview 3. Celodenní Assessment centrum.

O krok dál pro zdraví