Jsme největším světovým výrobcem kol pro osobní, nákladní automobily i vysokozdvižné vozíky. V  Ostravě-Kunčicích vyrábíme kola ve dvou výrobních závodech pro zákazníky, jakými jsou například Škoda Auto, Kia, Hyundai, Ford, VW, BMW nebo Porsche.

V současné době zaměstnáváme přibližně 1 000 zaměstnanců. Jistota stabilní práce, naplněná výrobní kapacita, perspektiva v podobě významných investic, snadná dopravní dostupnost, velmi dobré finanční ohodnocení a řada zaměstnaneckých benefitů – to vše nás řadí k významným průmyslovým zaměstnavatelům v regionu.

Hledáme absolventy nebo studenty 2, 3. a 4. ročníků technických oborů do našeho trainee programu.

Požadujeme zájem o technologii a automobilový průmysl, angličtinu na komunikativní úrovni, odolnost vůči stresu, důležitá je motivace a ochota na sobě pracovat.

Nabízíme práci na hlavní pracovní poměr a trainee program v perspektivní mezinárodní společnosti v automobilovém průmyslu, stabilitu = průměrná délka pracovního poměru u nás je 11,5 roku, měsíční prémie až 21%, pravidelná docházka = pravidelný docházkový bonus, dobré finanční ohodnocení a řadu zaměstnaneckých benefitů - přispíváme na dovolenou, na Vánoce, sport, kulturu, pravidelně zvyšujeme základní mzdu.

Výběrové řízení probíhá tak, že každý účastník výběrového řízení absolvuje nejprve pohovor s personalistou a následně pohovor s  vedoucím oddělení, na kterém by měl pracovat

Hledáme tě! Rozjeď to s námi na max!