V České republice spojuje tým HARTMANN - RICO a.s. více než 1700 zaměstnanců. Společně neustále usilujeme o to, abychom svým zákazníkům mohli vždy nabídnout o něco lepší řešení.

Lacinia risus massa urna sem Aliquam justo justo Phasellus et turpis. Tristique orci massa pellentesque vitae lobortis consequat amet fringilla libero ante. Lacus enim et laoreet ut elit Aenean pellentesque amet Vestibulum justo. Adipiscing cursus sem odio In sagittis elit at Ut fringilla hendrerit. Adipiscing nibh Cras elit odio Ut.

Jsme největším světovým výrobcem kol pro osobní, nákladní automobily i vysokozdvižné vozíky. V  Ostravě-Kunčicích vyrábíme kola ve dvou výrobních závodech pro zákazníky, jakými jsou například Škoda Auto, Kia, Hyundai, Ford, VW, BMW nebo Porsche.

Jsme součástí německé globální společnosti v rodinném vlastnictví s více než stoletou tradicí. Celosvětově vlastníme přes 30 výrobních závodů a zaměstnáváme více než 13 000 zaměstnanců. Jsme špičkou ve svém oboru.

Automotive Lighting, s.r.o. je mezinárodní společnost zabývající se automobilovou světelnou technikou - vývojem a výrobou předních i zadních světlometů.

Brose je celosvětově čtvrtým největším dodavatelem komponentů do automobilů v rodinném vlastnictví. Více než 26 000 zaměstnanců v 62 závodech ve 23 zemích vytvářejí obrat 6,3 miliard euro. Každé druhé nové vozidlo na celém světě je vybaveno minimálně jedním produktem Brose.

Společnost Semperflex Optimit s.r.o. se sídlem V Odrách je od roku 1998 dceřinnou společností nadnárodního koncernu SEMPERIT AG HOLDING, který působí po celém světě.

Hanon Systems Autopal vyvíjí a vyrábí komponenty klimatizačních a chladicích systémů a řešení pro řízení teploty a energií v automobilech.

Společnost Varroc Lighting Systems je globálním dodavatelem pro automobilový průmysl nabízející na míru vytvořená designová řešení a inovativní produktový vývoj systémů vnějšího osvětlení vozidel.

No More Article