Bosch je globální značka. Naše výrobky a naše řešení se používají na všech kontinentech.

Znamená to, že jsme schopni se přizpůsobit místním potřebám — bez toho, že bychom ztratili kontext, celkový obraz situace nebo problému. Buďte součástí naší mezinárodní sítě a využijte výhod rozmanitosti příležitostí, které nabízí celosvětový zaměstnavatel.

Hledáme: Nastartujte svou profesní kariéru s námi. Přijďte si s námi na stánek promluvit a probrat vaše možnosti uplatnění u nás – ať už jste absolvent nebo ještě studujete.

Požadujeme: Důležité je pro nás probíhající nebo ukončené studium technického oboru. Rádi uvítáme lidi kreativní, se smyslem pro inovace, protože ty náš ženou kupředu. Komunikativní znalost AJ / NJ je také potřeba. A hlavně chuť pracovat na nejen zajímavých, ale i náročných projektech.

Nabízíme: Přes 130 let ovlivňujeme budoucnost jako přední poskytovatel technologií a služeb. Naše úsilí podporují inovace, které zlepšují kvalitu života a šetří zdroje. Povzbuzujeme naše pracovníky, aby byli sami sebou. Hledáme work-life balance, protože to je pro nás rozhodující prostředek k podporování kreativity a spokojenosti v zaměstnání. Naše aktivity jsou tak rozmanité, jako naše lokality ve světě.

Průběh výběrového řízení: Záleží jak na kterou pozici. Nejdřív přijde telefonní kontakt ohledně základních informací. Následuje pohovor s kolegou s HR a následně i s budoucím nadřízeným, případně dalšími členy týmu. Nakonec může být i setkání s GM. Vše se snažíme uskutečnit co nejrychleji, protože na čase nám záleží.

Nastartujte svou profesní kariéru s námi.